Uusi tuote: luiska portaiden viereen

Nyt toimituksessa. Luiskan rakenne voi olla joko rei’itetty alumiini tai liukuestepinnoitettu levy. Kummallakin on etunsa.

Kun rakenne alumiinia, silloin leveys on joko 80 cm tai 92 cm. Liukuestepinnoitetun luiskan leveys on 100 cm. – Nuo ovat vakiomittoja, erikoistilauksesta myös muita mittoja. – Kuva suurenee sitä napsauttamalla ja kuvia voi sen jälkeen selata vasemmalla ja oikealla olevilla nuolilla.

Uusi tuote: RST vaijerit kaiteissa suojina

Nyt toimituksessa. Ruostumaton teräsvaijerit (A4, AISI 316) kaiteen sivulla tarjoavat enemmän suojaa kuin avokaide. Kuvan portaassa toisen puolen alapinnassa LED valaistus. – Kuva suurenee sitä napsauttamalla ja kuvia voi sen jälkeen selata vasemmalla ja oikealla olevilla nuolilla.

Uusi tuote: Lasikuituritilä askelma

Nyt varastossa. Väri on neutraali harmaa. Voidaan toimittaa sekä Alukehysportaat että Säätöportaat askelmiksi. Etureunassa levennys joka sekin on pinnoitettu liukuesterouheella. Tämä tuote vähentää liukastumista portaissa ja helpottaa lumen poistumista askelman pinnalta (reikien kautta). Pinnoitettu liukuesterouheella. Oma SafeWalk suunnittelu ja valmistettu ohjeidemme mukaan tavallista korkealaatuisemmalla sidosaineella. – Kuva suurenee sitä napsauttamalla.