Uusi tuote: luiska portaiden viereen

Nyt toimituksessa. Luiskan rakenne voi olla joko rei’itetty alumiini tai liukuestepinnoitettu levy. Kummallakin on etunsa.

Kun rakenne alumiinia, silloin leveys on joko 80 cm tai 92 cm. Liukuestepinnoitetun luiskan leveys on 100 cm. – Nuo ovat vakiomittoja, erikoistilauksesta myös muita mittoja. – Kuva suurenee sitä napsauttamalla ja kuvia voi sen jälkeen selata vasemmalla ja oikealla olevilla nuolilla.

Uusi tuote: RST vaijerit kaiteissa suojina

Nyt toimituksessa. Ruostumaton teräsvaijerit (A4, AISI 316) kaiteen sivulla tarjoavat enemmän suojaa kuin avokaide. Kuvan portaassa toisen puolen alapinnassa LED valaistus. – Kuva suurenee sitä napsauttamalla ja kuvia voi sen jälkeen selata vasemmalla ja oikealla olevilla nuolilla.

2023: askelmat lasikuitua, liukueste pinnoitettu

Lasikuitu on liukuesterouhe pinnoitettu. Väri on neutraali harmaa. Tasainen malli voidaan toimittaa sekä Alukehysporras että Säätöporras askelmiksi. Ritilä mallia toimitetaan ainoastaan Alukehysportaisiin.

Ritilä etureunassa on levennys joka sekin on pinnoitettu liukuesterouheella. Tämä tuote vähentää liukastumista portaissa ja helpottaa lumen poistumista askelman pinnalta (reikien kautta). Oma SafeWalk suunnittelu ja valmistettu ohjeidemme mukaan tavallista korkealaatuisemmalla VE sidosaineella. – Kuva suurenee sitä napsauttamalla.